17.08.2011 г., 16:22 ч.

Не мога да те пусна... 

  Поезия » Друга
1474 0 33


 

Не мога

да те пусна,

лято,

преди в очите ми

да са танцували

светулки…

Преди щурците

да са скъсали

струните

на летните цигулки...

Преди със слънце

да си сплело

дните си

във златни

люлки… 

 

Не мога да те пусна, лято...

                               

                                                   17.08.2011 год.

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??