16.12.2017 г., 1:30 ч.

Не мога да заспя 

  Поезия » Любовна
459 0 0

Не мога да заспя

от страх, че ще я счупя...

Ако ми позволи

ще събера душата ѝ в прегръдка

и ще целувам нейните сълзи...

Ако ми позволи

с нейния ритъм ще затуптя

и ще я завивам с моето тяло...

Ако ми позволи

сам ще се изгубя в очите ѝ

и ще се влюбя безвъзвратно...

Ако ми позволи

ще мога да заспя

до нейното сърце.

© Емилия Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??