Не мога да заспя
от страх, че ще я счупя...
Ако ми позволи
ще събера душата ѝ в прегръдка
и ще целувам нейните сълзи...
Ако ми позволи
с нейния ритъм ще затуптя
и ще я завивам с моето тяло...
Ако ми позволи
сам ще се изгубя в очите ѝ
и ще се влюбя безвъзвратно...
Ако ми позволи
ще мога да заспя
до нейното сърце.
© Емилия Йорданова All rights reserved.