12.10.2022 г., 13:42 ч.

Не мога повече така 

  Поезия » Любовна, Пейзажна
250 0 2

Сутрин, съмва се, студено,
улицата - тиха и спокойна.
Дъждовни капки ронят се, където
крие се лъжата непристойна.

Стоя, но нетърпението убива,
по залез чакам да се появиш.
Няма те, шепти небето сиво,
шепти, че можеш да ме нараниш.

Вечер, стъмва се, студено,
затварям и последната врата.
Затварям я, но без да се обръщам,
не мога повече така.

© Филип Киров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??