21.02.2007 г., 12:53 ч.

Не можеш 

  Поезия
842 0 3
Искаш да ме имаш? - Не можеш.
Искаш да ме докоснеш? - Недей.
Парите ти не са ми нужни,
аз имам свой, собствен стил.
Със мислите си те възбуждам,
няма да получиш нищо.
Не се продавам, разбери!
Всичко имало цена, ми викаш.
Всичко може, не и аз.
Във твоя свят сама успявам
да се справя.
Сама да плача, и да се смея
пак сама.
Опитваш се да ме сломиш
и удряш със усмивка,
на посоки...
Ще ме боли. Ще оцелея.
И пак ще победя!
Във този свят -
във твоя свят!

© Снежина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??