16.06.2006 г., 14:46 ч.

не можеш два пъти да ме убиеш 

  Поезия
1222 0 13



Отново искаш да ме нараниш.
Повярвам ли ти - да ме предадеш,
да ме погубиш, да ме иэгориш.
Да ме эахварлиш като вещ.


Отново искаш да ме эаболи.
Но энай - със иэненада ще откриеш,
че аэ сам мъртва, мъртва! Спри!
Не можеш два пъти да ме убиеш!

© Лили Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??