Jun 16, 2006, 2:46 PM

не можеш два пъти да ме убиеш 

  Poetry
1265 0 13



Отново искаш да ме нараниш.
Повярвам ли ти - да ме предадеш,
да ме погубиш, да ме иэгориш.
Да ме эахварлиш като вещ.


Отново искаш да ме эаболи.
Но энай - със иэненада ще откриеш,
че аэ сам мъртва, мъртва! Спри!
Не можеш два пъти да ме убиеш!

© Лили Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??