30.04.2014 г., 21:10 ч.

Не му е време... 

  Поезия » Философска
382 0 0

Не му е време...


Дъждът не спира да вали...
Уж пролетно, а сякаш есен,
в очите ти валят сълзи,
като в любимата ти тъжна песен...

 

Не му е време за тъга!
Небето е обагрено с надежда...
Усмихвай се на пъстрата дъга,
гримирала го с цвят на нежност!...

 

А после поседни до мен,
ще бъде друго, щом сме двама...
Нощта обръща се на ден,
животът ни понякога е драма!...

 

Видя ли? Слънце се показа!
Зелено е, все още сме април,
ще чакаме пламтящи залези,
и още много дъжд ще извали...

 

Не му е време за тъга!...
Ще плачем, има за какво...
Хвани ме просто за ръка,
едно сме в лошо и добро...

 

30.04.2014
Данаил Антонов-diester

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??