3.05.2014 г., 8:28 ч.  

Не, не свеждай рамена! 

  Поезия » Философска
437 0 2

Не, не свеждай рамена!


Не! Не свеждай плахо рамене!
Не виждаш ли? В очите огън свети!
Дори да вият вълци, врагове -
ще бъдеш силен в своите завети!

 

Понякога пропадат небесата!
Но ти си важна част от този свят!
Не мислиш ли, че важна е душата
и мисълта, че с обич си богат?

А уж повтаряш, че си вярваш!
Но все привеждаш рамена!
Дали във тебе не воюват двама -
и ангел, дявол с мисълта?

 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Да, така е, Селена! Мислите определят живота ни.. и затова първо там се водят важните битки.
  • ! Вечна е борбата, но така се постига хармонията, според мен
Предложения
: ??:??