11.03.2012 г., 14:38 ч.

Не, не съм се усмихнала 

  Поезия
494 0 1

Не, не съм се усмихнала,

това са само следи

по очите подпухнали

от многото ми сълзи.

Не, не съм се усмихнала,

в сърцето ми буца лежи

от копнежи разлюбени,

от разбити мечти!

Не, не съм се усмихнала,

това просто е сън.

Мойта усмивка изчезна

в дълбочината на мрака,

който се стели навън!

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря
Предложения
: ??:??