Не, не съм се усмихнала,
това са само следи
по очите подпухнали
от многото ми сълзи.
Не, не съм се усмихнала,
в сърцето ми буца лежи
от копнежи разлюбени,
от разбити мечти!
Не, не съм се усмихнала,
това просто е сън.
Мойта усмивка изчезна
в дълбочината на мрака,
който се стели навън!