Не обещавам, че ще помня вечно
думите, които ми споделяш.
Че времето е сила безсърдечна,
която паметта ми е измела.
Не обещавам и себеотричане,
че грижа се за своя интерес.
Hе винаги достойна за обичане
ще те подлагам и на много стрес.
Но обещавам да съм вярна
на себе си дори и да те дразни
На любовта ти е последна мяра
мечтите ми от смисъл ти
да не изпразниш.
© Таня Гулериа Всички права запазени