Aug 3, 2019, 11:10 PM

Не обещавам 

  Poetry
437 0 1

Не обещавам, че ще помня вечно 
думите, които ми споделяш. 
Че времето е сила безсърдечна, 
която паметта ми е измела.   

Не обещавам и себеотричане, 
че грижа се за своя интерес. 
Hе винаги достойна за обичане 
ще те подлагам и на много стрес.   

Но обещавам да съм вярна 
на себе си дори и да те дразни 
На любовта ти е последна мяра 
мечтите ми от смисъл ти  
да не изпразниш.  

© Таня Гулериа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??