2.06.2018 г., 2:09 ч.  

Не, окови 

  Поезия » Любовна, Друга
303 1 2

Не ме обгръщай като със окови,

че още нося в себе си сърце.

То иска да изпита чувства нови,

да литне – волна птица във небе.

 

Но даже с тях жестоко да ме хванеш,

не може дълго да ме задържиш,

щом помежду ни накрая остане,

троха любов сред купища лъжи!

© Данаил Таков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??