19.04.2013 г., 13:04 ч.

Не останаха думи за заглавие 

  Поезия » Любовна
1082 1 3

Тръгваш ли?  Завинаги?

Нека само те помоля нещо...

На път ти е... Боклука изхвърли -

обелки от целувки, изгорели свещи,

огризки от щастливи дни...

Обърни се, за последно погледни -

дано при мене не забравиш нещо -

достойнство, чест и други дреболии.

Егото в ръцете ти ли е? Добре!

събрал си всичките ненужни "вещи"!

.....

Кървиш!

Не биваше да чупиш тази ваза -

разхвърли розите с картичката в тях

"Във вените кръвта си ми! Обичам те такава!"

.....

Парадоксално е, за това и се изсмях.

 

Ще ми простиш ли...

Сам ще се изпратиш -

не ми се става днес въобще.

Нали ме знаеш - след теб безсилна съм,

ще страдам.

Ще  лежа, но все едно ще съм на колене.

 

За мен след теб не се мъчи -

аз подобаващо ще те забравя.

След всичките любови и за теб

сълза ще имам....

както подобава

Ще се депресирам - обещавам...

Ще изключа  телефона си за ден... два... добре де - три!

Навън носа си няма да покажа.

Ще се погрижа да личи, че ме боли.

 

Защото след тази обич ще е жалко

никой от двама ни да не скърби...

НО не е ли от всичко по-нормално -

пожар щом е, всичко да изпепели!

© Никога Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??