2.11.2007 г., 15:42 ч.

Не остарявам... 

  Поезия
743 0 11

***

Побелях...

самотността ми ме прокуди...

споделих очите си...

и завалях...

и тази нощ от фара ме зачуди

един завръщащ се рефрен

на стъпките, отнесени отдавна...

Поисках да ги скрия в мен...

отново да ги свия във цигара...

и да изпушвам всеки ден...

отново... както съм го брала...

А облаци от детски сън

да ме погълнат с тиха вяра,

да ме разтапят от снега навън...

и никога да не замръзна стара...

© Арлина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??