25.06.2015 г., 18:58 ч.

Не питах кой си? 

  Поезия » Любовна
386 0 2

Почука тихо с лекота

на моята врата с резе.

Усмихна  се с доброта,

подаде ми червена роза.

 

Не попитах кой си 

и защо при мен се спря.

Усмихнах се така, на шега,

а  после случиха се чудеса.

 

Красива приказка, мечтана,

изживяна от сърце голямо.

Разбрах какво е любовта,

извираща от вътре от душа.

 

Годините край нас летяха.

Косите бавно побеляха.

Сега се гледаме с въпрос,

нима преминал е живота.

 

 

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря Стойна ! Хубав и щастлив да е и твоя ден !
  • Едно мило стихотворение за споделена та любов, което ме връща доста назад в годините!
    Бъдете щастливи - желая ви хубав ден!
Предложения
: ??:??