17.11.2008 г., 7:34 ч.

Не плача 

  Поезия » Гражданска
781 0 4
 

                   Не плача

 

Не плача -

физическата болка

изтърпявам.

Не плача -

с душевната си болка

се затварям,

като в черупка  мида...

Не плача,

дори когато близък си отиде

завинаги от този свят.

Сълзи проливам

от безсилие и яд,

от тежка, незаслужена обида,

дете сиротно като видя,

отсечено дърво

столетно...

Знам, всичко тук е мимолетно,

и аз, и ти, и всички ние...

от безхаберие

света си ще затрием!

© Галина Белинска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??