20.04.2008 г., 18:48 ч.

Не подавай ръка за раздяла 

  Поезия » Любовна
605 0 1

Не подавай ръка за раздяла


 

Не подавай ръка за раздяла,

да опитаме още веднъж.

Погледни, в душата ми бяла

има място само за един мъж.


Колко е тежко да знам, че те няма,

че трябва без теб да продължа,

как да изляза от тъмната яма,

колко мечти в ръцете държа.


Колко е трудно да гледам, че вече

няма обич и че си толкоз студен,

всичката болка в сърцето изтече,

но знай, ще съжаляваш за тоз ден.


 

                                                      14:05ч

                                                      20.04.08г

 

© Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Колко е трудно да гледам, че вече

    няма обич и че си толкоз студен,

    всичката болка в сърцето изтече,

    но знай, ще съжаляваш за тоз ден.

    Губи всеки друг, когато изгуби теб!
Предложения
: ??:??