Не подавай ръка за раздяла
Не подавай ръка за раздяла,
да опитаме още веднъж.
Погледни, в душата ми бяла
има място само за един мъж.
Колко е тежко да знам, че те няма,
че трябва без теб да продължа,
как да изляза от тъмната яма,
колко мечти в ръцете държа.
Колко е трудно да гледам, че вече
няма обич и че си толкоз студен,
всичката болка в сърцето изтече,
но знай, ще съжаляваш за тоз ден.
14:05ч
20.04.08г
© Надежда All rights reserved.
няма обич и че си толкоз студен,
всичката болка в сърцето изтече,
но знай, ще съжаляваш за тоз ден.
Губи всеки друг, когато изгуби теб!