24.12.2007 г., 18:56 ч.

Не празнувай!! 

  Поезия
672 0 5

Заклевам се - ще те открия!

Заклевам се - ще те затрия!

С цената на живота си

ще ти върна, запомни!

Ти помниш ли, че те обичах?

Помниш ли, че в теб се вричах?

Сега разбрах какъв си бил...

Ще ти върна, вярвай ми!

Не празнувай! Всичко предстои!

Победител няма да си ти!

Ти спечели битка между нас.

Аз владея цялата война!

Ти знаеш ли, че най-опасна

е таз война, в която властват

пожарите на любовта

и ражда се омразата...

© Гергана Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??