2.04.2008 г., 8:51 ч.

не прощавай 

  Поезия » Еротична
951 0 2
не прощавай


Не прощавай моите грешки,
вечно с тебе ще греша.
Ще превърна нашите нощи
в бял свят на любовта.

И с целувки жарки, нежни,
страстна ода ще изпиша
на гърди кадифено гладки,
с ухание сладко на женствеността.


С ласки нежни, хипнотизиращи,
на гърба ти ще нарисувам
чудни рисунки несравними.
Рисувам пак и пак изтривам.


С пръсти палави аз ще свиря
на меки струни безумно влажни,
мелодията фина нас подканва
за адски танц на плътски жарави.


И в разгар на нашето желание
бясна кръв във нас кипи
и с въздишката на райско щастие
ще слеем се и тела, и души
.

© Абдулрахман Акра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Драги светла и Магдалена
    С най - сърдечна радост четох вашите коментари...Благодаря ви за всяка капка внимение с което ме обливат вашите хубави думи
    с обич от мен
  • Красота и чувственост
    излъчва стихът ти...
    знаеш колко много харесвам поезията ти.
    с обич, Акра.
Предложения
: ??:??