Потъват мислите в небесносиния ти взор,
потръпвам от желание да се докоснем,
да ме прегърнеш и
да се сгуша
в мъжката ти нежност...
Отпий от извора на
дълго сдържаните чувства...
бавно, бавно –
на глътки вдишвай чаромата ми...
Ах, Боже ,
толкова съм те желала,
ден и нощ сънувала мечтала...
а ти –
ти също си ме искал...
14.02.2011г. , Велико Търново
© Мария Всички права запазени