Mar 5, 2011, 6:33 PM

Не първата любов 

  Poetry » Love
718 1 0

Потъват мислите в небесносиния ти взор,

потръпвам от желание да се докоснем,

да ме прегърнеш и

да се сгуша

в мъжката ти нежност...

Отпий от извора на

дълго сдържаните чувства...

бавно, бавно –

на глътки вдишвай чаромата ми...

Ах, Боже ,

толкова съм те желала,

ден и нощ сънувала мечтала... 

а ти – 

ти също си ме искал...

 

14.02.2011г. , Велико Търново

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??