20.07.2006 г., 13:08 ч.

Не разбрал, че ще бъде забравен 

  Поезия
736 0 7

Тихо, тихо
дъждът ми целува косите,
тежък, есенен
пада право във моите очи
и потича
с блестящата сплав на сълзите:
скръбно- ласкав,
до устните стига горчив.

Той догаря
с безцветна тъга в моите длани,
звънко пада
в нозете ми, хладен, но жив
и изтича
безпомощен и безпощаден,
и измива
по пътя си всички вини,

... неразбрал, че ще бъде забравен!

© Йорданка Гецова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??