Не им върви на “братята” руснаци,
откакто - комунизмът ги огря.
Живуркат постоянно в автокрация,
напъхани в огромна пещера.
Те, там горките… гледат телевизия
и слушат пропагандните слова.
Бащицата - добре за тях се грижи;
Зомбира ги - отрано за война!
Войната там, е славната препратка!
Крепи се с нея руската страна.
”Братушките” от Волга до Камчатка
не са народ, а диви племена!
Юри Йовев
Юли 2024 г.
© Yuri Yovev Всички права запазени
Руснаците са разрушили досега в Украйна хиляди жилищни сгради, болници, детски градини, ясли, молове и т.н. С цялото си нахалство те отричат да са направили това, а интересното е, че много българи им вярват.