12.09.2007 г., 22:32 ч.

Не се навеждай 

  Поезия
404 0 5
Нямам време да мечтая,
бреме не съм, а хубава жена!
На екс живот не ща да живея,
и да пилея копнежи и сраст!

Ще признавам неща наполовина,
а с другата, душа ще зареждам!
С чар на самодива вълшебна,
пред никого глава не ще свеждам!

На себе си ще бъда дар на желания,
срещу себе си не ще се покланям!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??