3.07.2018 г., 1:01 ч.

Не се предавай 

  Поезия » Друга
706 0 0

 

Не се предавай на съдбата.

Бори се за своите мечти.

Когато паднеш, пак стани.

Тръгни напред, смела бъди.

 

Не поемай чуждата вина, недей.

Не се наказвай, не се вини.

Не презирай себе си,

нямаш грях помни.

 

Не плачи, стига вече.

Усмихни се, виж света

чрез твоите очи.

Не през очите на лъжата.

 

Не се отчайвай, зная че боли.

Бъди силна, не се предавай.

Не отвръщай на удара с удар,

колелото на живота се върти.

 

Не се предавай, всичко отрежи.

Сложи ново начало. Бъди себе си.

Вдигни глава, горда бъди.

Не се страхувай, по пътя поеми.

 

Зад теб е твоето семейство.

Обичат те повярвай.

Сама си кажи: „Няма нищо“,

„Вярвам, че всичко ще се оправи.“

 

Не се предавай, не си сама.

Зад теб стоим и ние,

твоите приятели, приятели

в радост и беда.

© С. П. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??