15.11.2007 г., 17:28 ч.

Не се предавай! 

  Поезия » Любовна
1266 0 10

Понякога си тъжен без причина,

понякога е тежко и боли.

Предават те най-близките ти хора.

Душата почва да кърви.

Сълзите, казваш, че са от омраза,

но знам, зад тях се крие влюбено

сърце!

Крещиш, а никой не те чува...

Безпомощен, самотен, уморен...

Не се предавай! Вярвай!

Със вяра всичко е възможно!

В пустиня може цвете да цъфти.

През океан пътека да направиш.

Вселената в ръцете да държиш.

Камъка на сол да го направиш!

Не се предавай! Вярвай!

© Александра Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??