5.01.2008 г., 15:17 ч.

Не се предавай залезно на мрака 

  Поезия » Друга
603 0 24
 

 

Не се предавай залезно

на мрака -

на този в твоята душа.

На него ти бъди му сянка -

прикрий следите към дома.

И нарисувай го във синьо,

и даже в мъничко лила.

Стори сърцето му красиво -

тогаз подай му ти ръка.

А после с обич нарисувай

една изгряваща Луна.

Легни си сладко и сънувай,

потънал в приказна негА...

© Криси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??