4.06.2007 г., 16:41 ч.

НЕ СЕ СБОГУВАЙ 

  Поезия
722 0 6

НЕ СЕ СБОГУВАЙ - ЗНАМ, ЧЕ ЩЕ СЕ ВЪРНЕШ,
ЩЕ МЕ ДОКОСВАШ НЕЖНО, КАКТО ДОСЕГА,
С ТРЕПЕРЕЩИ РЪЦЕ ЩЕ МЕ ПРЕГЪРНЕШ
И ЩЕ ШЕПТИШ ВЪЛШЕБНИТЕ СЛОВА.
НЕ СЕ СБОГУВАЙ - ВРЕМЕТО НЕ СТИГА,
ЩЕ ИМА ОЩЕ НОЩИ ЗА МЕЧТИ.
ОТ ЛЮБОВТА ТИ БАВНО ЩЕ ОТПИВАМ,
ДОРИ ДА ЗНАМ, ЧЕ МНОГО ЩЕ БОЛИ.
НЕ СЕ СБОГУВАЙ, НЯМА ДА ДОПУСНА
ДА СЕ ПРЕВЪРНЕШ В СПОМЕН УВЕХТЯЛ.
ЩОМ В ТВОЕТО СЪРЦЕ МЕ ПУСНА,
ЩЕ ТИ ПОКАЖА КАК СИ МЕ ЖЕЛАЛ.

© Яна Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??