Jun 4, 2007, 4:41 PM

НЕ СЕ СБОГУВАЙ 

  Poetry
721 0 6

НЕ СЕ СБОГУВАЙ - ЗНАМ, ЧЕ ЩЕ СЕ ВЪРНЕШ,
ЩЕ МЕ ДОКОСВАШ НЕЖНО, КАКТО ДОСЕГА,
С ТРЕПЕРЕЩИ РЪЦЕ ЩЕ МЕ ПРЕГЪРНЕШ
И ЩЕ ШЕПТИШ ВЪЛШЕБНИТЕ СЛОВА.
НЕ СЕ СБОГУВАЙ - ВРЕМЕТО НЕ СТИГА,
ЩЕ ИМА ОЩЕ НОЩИ ЗА МЕЧТИ.
ОТ ЛЮБОВТА ТИ БАВНО ЩЕ ОТПИВАМ,
ДОРИ ДА ЗНАМ, ЧЕ МНОГО ЩЕ БОЛИ.
НЕ СЕ СБОГУВАЙ, НЯМА ДА ДОПУСНА
ДА СЕ ПРЕВЪРНЕШ В СПОМЕН УВЕХТЯЛ.
ЩОМ В ТВОЕТО СЪРЦЕ МЕ ПУСНА,
ЩЕ ТИ ПОКАЖА КАК СИ МЕ ЖЕЛАЛ.

© Яна Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??