28.05.2020 г., 15:47 ч.

Не се страхувай! 

  Поезия » Любовна, Философска
509 7 4

Недей да се страхуваш! Неизбежно!

(И в другия живот ще ти се случа) 

Не ми остава време за надежди

и вярата в това да съм послушен.

От време, пропиляно във очакване,

ще взема позабравената смелост.

Каквото е в душата за изплакване - 

навътре, че да топли във студеното.

Не чакай чудеса и бели приказки!

Във мене дреме Принц, но аз съм просяк. 

Единственото в повече и истинско, 

е всъщност, че любов за тебе нося. 

Недей да се страхуваш! Няма време. 

(Навярно в другия живот ще съм различен) 

Сега съм полудял от страст по Тебе. 

И всякога такъв ще те обичам! 

 

Стихопат. 

Danny Diester 

 

 

 

 

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??