8.08.2007 г., 13:33 ч.

Не се страхувам 

  Поезия
633 1 14
Мъже ме лъгаха, късаха любовта,
а аз я скрих дълбоко в себе си.
Скрих я, за да я спася.
Нима мога да обичам някой нечестен, груб човек?!?
Нима мога? Не! Щом си имам теб.
Трябваше да премина през различни неща.
През всичко почти.
Трябваше да избягам от много места.
Да пролея сълзи.
Доста болка, нечистотия и мъка видях.
Какви са някои хора, навреме осъзнах.
Но срещнах по пътя много радост и доброта.
Срещнах добри приятели,
които винаги ще ми подадат ръка.
Такъв е животът! Известен е със своята пъстрота!
Но не се страхувам, а продължавам да преоткривам света.


        "Живота е онова, което ти се случва, докато си правиш други планове"
                                                              Дж. Ленън

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??