13.01.2015 г., 11:09 ч.  

Не се съмнявай 

  Поезия » Друга
279 0 1

Не се съмнявай в мен, успех,
дори когато ти е тъжно.
А ако следва неуспех –

мини напряко и надлъжно,
сложи му кръст и забрави!
Но знай, че в дните на забрава,
по ясно верността личи
и истината се познава.

© Иван Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??