19.10.2010 г., 11:41 ч.

Не се сърди 

  Поезия
1270 0 1

Не се сърди, когато искам

по-дълго да те задържа при мен,

не се сърди, когато казвам,

че искам те единствено за мен!

      Ти караш ме да виждам слънце,

       дори през облаци от дъжд,

       не се сърди, че те обичам,

        не се сърди - обичай ме и ти!

И нека тез минути кратки,

които открадваме за нас,

да бъдат толкова красиви,

че да запълнят останалия свят!

       Не се сърди, когато искам

       да те отвлека от твойте дни,

       за да отидем с теб, където

       заведат ни нашите мечти!

Не се сърди, че те обичам,

не се сърди - обичай ме и ти!

 

 

© Полина Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??