Oct 19, 2010, 11:41 AM

Не се сърди 

  Poetry
1262 0 1

Не се сърди, когато искам

по-дълго да те задържа при мен,

не се сърди, когато казвам,

че искам те единствено за мен!

      Ти караш ме да виждам слънце,

       дори през облаци от дъжд,

       не се сърди, че те обичам,

        не се сърди - обичай ме и ти!

И нека тез минути кратки,

които открадваме за нас,

да бъдат толкова красиви,

че да запълнят останалия свят!

       Не се сърди, когато искам

       да те отвлека от твойте дни,

       за да отидем с теб, където

       заведат ни нашите мечти!

Не се сърди, че те обичам,

не се сърди - обичай ме и ти!

 

 

© Полина Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??