20.07.2007 г., 14:10 ч.

Не се умори 

  Поезия
630 0 7
Умори ли се да се събуждаш,
пиеш едно кафе, потъваш в делника
и сред тълпата се изгубваш.
Изгуби една седмица, втора,
така тече ти живота.
Щом отвориш очи, срещаш други две,
също потънали в сивото море.
И разбираш на мига,
че има още какво да губиш,
докато не се умориш от тези очи...
Раждат се от тях две бисерни сълзи,
пропити с обич сълзи, пропити със смисъла на дните ти...



П.С.:Посветено на най-влюбените хора, които познавам - мама и тати... с много обич.Честит рожден ден,тате! Бъди много щастлив!

© Таня Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??