5.10.2021 г., 20:50 ч.

Не ще потъне корабът ми, знам... 

  Поезия » Любовна, Строги форми
863 4 10

Не ще потъне корабът ми, знам...

че сътворих го с искрени мечти.

Той плава в океани и лети

във небесата, и излъчва плам.

 

Пътува неотклонно все натам,

където може само да си ти.

Поглеждайки към нощните звезди,

аз вярвам, утре няма да съм сам.

 

И бури яростни, и ветрове,

светкавици и гръм, и зли вълни

не ще успеят да сломят душата.

 

Виж корабът, ЛЮБОВ ми се зове!

Безсилни са скали и дълбини.

От чувствата към теб пламтят платната.

 

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

За да претърпиш корабокрушение, първо трябва да имаш кораб »

4 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??