Не ще потъне корабът ми, знам...
че сътворих го с искрени мечти.
Той плава в океани и лети
във небесата, и излъчва плам.
Пътува неотклонно все натам,
където може само да си ти.
Поглеждайки към нощните звезди,
аз вярвам, утре няма да съм сам.
И бури яростни, и ветрове,
светкавици и гръм, и зли вълни
не ще успеят да сломят душата.
Виж корабът, ЛЮБОВ ми се зове!
Безсилни са скали и дълбини.
От чувствата към теб пламтят платната.
© Асенчо Грудев All rights reserved.