3.11.2007 г., 12:58 ч.

Не ще ти простя! 

  Поезия » Любовна
521 0 2
Стоиш пред мен с думите "прости"
а какво изпитвам аз, знаеш ли?
Още помня какво ми обеща,
твоята съдба, душа...
Повярвах аз на твойте лъжи
и животът ми за миг се промени.
Потънах в самота,
погубих своята душа...
Сега за мен плачи,
с кървави сълзи...
Да се върна аз при теб - ЗАБРАВИ!
За мен и моята любов - ПЛАЧИ!

© Александра Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??