9.04.2010 г., 18:44 ч.

Не си отивай 

  Поезия
562 0 0

Готова ли съм пак да те загубя

и в друг да мъча да се влюбя?

Готова ли съм да си просто сън?

Готова ли съм? – не, не съм!

Без тебе бях, без теб се смеех

и беше грях – от студ немеех,

не мога вече даже ден – помни –

без теб, без твоите огнени очи!

Не си отивай никога те моля,

недей да бъдеш просто празна роля,

защото и без теб ще дишам – знам,

но винаги сърцето мое ще е там.

Не си отивай – аз не съм готова

и ако тръгнеш, дай ми Яд – отрова,

защото аз не съм готова да те губя,

а ако тръгнеш, нека да не се събудя!

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??