17.11.2009 г., 19:31 ч.

Не си отивай 

  Поезия » Друга
932 0 1

Отиваща си есен,

ти знаеш как се чувствам.

Оставяш празнота и студ след себе си

и празни чувства, с него смесени.

Умираща безследно,

болезнено красива,

до последен дъх се свиваш.

Изплъзваща се

между цветовете, в далечината

 препускащи.

Не си отивай, есен,

само ти знаеш как се чувствам.

 

© Диляна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??