2.08.2017 г., 8:23 ч.

Не си отивай 

  Поезия » Любовна
453 1 1

               Не си отивай

 

Не си отивай, моля те! Недей!

Недей да бъдеш толкова жестока!

Знам, така ще бъде по-добре,

но раната ще бъде по-дълбока!

 

Не ме накзвай, моля те, прости,;

пред теб сега аз падам на колене.

Душата ме боли, боли, боли!

Върни се болката от мен да вземеш!

 

Вината във гърдите ми тежи

и твоят образ буди ме във мрака.

Очите пак са пълни със сълзи

и дълго в мойте нощи ще те чакам!

 

1980-1982г.

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??