1.12.2007 г., 16:52 ч.

Не си щастлив 

  Поезия » Любовна
1025 1 4
Тази нощ е толкова красива. 
До мен си, но сърцето ти мълчи.
Тази нощ си ти различен.
Погледът ти го издава -
ти не си щастлив!
Целуваш ме, усмихваш се,
 но всичко е насила...
Тази нощ е толкова красива,
а защо не съм щастлива?
... отиваш си... оставяш ме...
целуваш устните ми за последно...
 "СБОГОМ" - ми прошепваш...
 "ИСТИНА ЛИ Е?" - невярващо крещи душата ми...
... но те оставям, защото те обичам,
а ти с мен не си щастлив!

© Мира Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??