27.04.2008 г., 18:53 ч.

Не си спомням много за теб 

  Поезия » Любовна
517 0 1
Не си спомням много за теб, но знам кой си...
Не си спомням много за любовта ни, но явно е съществувала...
Не си спомням, че си ме обичал... А дали е било така?
Не си спомням за болката ми, но знам, че я е имало някога...
Но кога?... не си спомням...
Не си спомням за сълзите ми... не си спомням и твоите...
капчици... останали в спомена...
Не си спомням много за теб, за това, което е било...
За това, което съм искала да забравя...
Защо съм искала да е само спомен светът ми, построен около теб?
... нямам спомен...
Помня милата ти усмивка... но помня и твоя гняв...
И това ми е достатъчно, за да знам, че не искам да си спомня всичко...
Не си спомням много за теб...
Не си спомням... това ме прави щастлива...
Почти нищо не помня...
Щастливо безпаметна...

© МЕРИ БЛИЙЖ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • !!!! понякога е хубаво да не си спомняме
Предложения
: ??:??