2.08.2009 г., 22:41 ч.

Не си забравил 

  Поезия » Любовна
780 0 12

Не си забравил ®

 

Забрави ли за първата целувка,

която с любов ти подарих?

Забрави ли за първата милувка,

с която любовта разкрих?

 

Забрави ли за тайните ни срещи,

откраднатите нощи с мен?

Забрави ли вечерята на свещи

и изгрева на следващия ден?

 

Забрави ли за чайките, морето,

прегърнати с тебе на брега?

Забрави ли за любовта в сърцето -

убийствената сила на страстта?

 

Забрави ли за клетвите за вярност,

за онова, което обеща,

когато любехме се бавно,

защото имаше и след това?

 

Забрави ли за бурните ни нощи

под блясъка на падащи звезди?

Не си забравил! Искаш ли ги още?

Кажи ми "да" и просто ме вземи!

 

 

© Мариана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??