Недей погубва любовта си!
На чувствата си „STOP” не слагай!
Животът не е в правилата,
живей го и не съжалявай!
Недей се вслушва в хорски думи,
с омраза гасящи искрата,
не са могли да се надраснат
и да изтрият сивотата.
Разпалвай в себе си пожари,
в стихийност бурна се изливай,
забраните понякога погубват,
а ти обичай, не унивай!
© Христо Костов Всички права запазени