13.11.2011 г., 13:30 ч.

Не спете, момичета, вкъщи 

  Поезия » Друга
1530 0 41

„добрите момичета спят у дома."

Благодаря на daizy-crazy (Пепа Лулова) за вдъхновението!

 


Добрите момичета спят у дома,

заспиват със книга в ръката,

сънуват добри и красиви неща,

че принцът с каляска ги чака.

 

И нищо, че той неудачник е мил,

без работа, дом и заплата,

как само на френски говори и в стил

целува им нежно ръката.

 

Камбани отекват със радостен звън,

светът на крака аплодира,

доброто момиче и нейния сън

животът със подпис събира.

 

А после сънят се превръща в кошмар,

той работа все не намира,

тя носи на плещите троен товар,

той не вдига по-тежко от бира.

 

Не спете, момичета, вий у дома,

а марков парфюм си сложете,

излезте навън и със златна стрела

доброто момче събудете.

© Ивон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??