23.08.2007 г., 22:50 ч.

Не сполучих 

  Поезия
785 0 3
Затръшна се последната врата. Захапана от куче.
Завихриха се новите ми дни. Свободна птичка.
Какво, че във живота (никак) не сполучих.
Ще ми се случи (и на мен) едно обичане.

А после този миг ще позакърпи скъсаното време.
Ще се усмихвам седнала върху семейния албум.
По-висока със около педя.
По-щастлива... със едно наум.

© Камелия Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??